TURN ON TECHNOLOGY

Už viac ako 35 rokov dodávame informačné systémy, ktoré zabezpečujú nepretržité fungovanie kľúčového biznisu významných spoločností a štátnych organizácií. Orientujeme sa na odvetvia, ktoré si vyžadujú vysokú úroveň projektovej, analytickej a programátorskej expertízy. Sme certifikované výskumné pracovisko, partner mnohých organizácií, inštitúcií a spoločností a nositeľ mnohých významných ocenení.

vyskum a inovacie, YMS

PRODUKTY A RIEŠENIA

Orientujeme sa na geopriestorové informačné systémy (GIS), komplexné a integrované technické informačné systémy (TIS), premenu papierových organizácií na digitálne, systémy priestorového rozhodovania a spracovanie a interpretáciu satelitných dát.

TECHNOLÓGIE

.NET (C#), Angular, ArcGIS, ArcGIS runtime, ArcPy, CSS, Docker, Docker Swarm, Eclipse IDE, Elastic Stack, ESRI, Geoserver, gdal, Git, Greylog, HXGN, Hibernate, HTML, IntelliJ Idea, Java, Javascript, JavaEE, Jenkins, JS, Maven, MSSQL, NgRx, ogr, Spring, Spring Boot, Traefik, Typescript, Vue
YMS tim

MÁME VÝBORNÝ TÍM

Náš odborný a stabilný tím rieši projekty najvyššej odbornej náročnosti, národného a strategického významu. Máme vysokú úroveň projektovej, analytickej a programátorskej expertízy. Pritom sme tím kolegov a priateľov, ktorí si cenia ľudskosť, tímovosť a rešpektujúcu komunikáciu .

VÝSKUM A INOVÁCIE

Sme certifikované výskumné laboratórium a pracujeme na veľkých slovenských aj európskych projektoch. Skúmame náročné kombinácie technológií a vylaďujeme ich do praxe. Prinášame inovácie do priemyslu, poľnohospodárstva, lesníctva a životného prostredia.

ISO 9001:2015
ISO 27001:2014
ISO/IEC 20000 - 1:2011

OCENENIA

Od svojho vzniku získavame ocenenia od partnerov, klientov aj nezávislých odborných autorít.

Finalista v súťaži s Ročenkou YMS

Finalista v súťaži s Ročenkou YMS

V súťaži IT GALA

ORACLE

Za úspešnú implementáciu riešenia IBM Content Manager

Ocenenie udelené ministrom hospodárstva SR

Ocenenie udelené zdravotnej poisťovne Union

Za úspešnú implementáciu technológie

INTERGRAPH

Udelené spoločnosťou ESRI USA

Udelené Žilinským samosprávnym krajom

Za úspešné spustenie projektu online poskytovania dopravných informácií v Prahe